Bezichtiging met De Koopmakelaar.
Het bezichtigen van een huis is voor de meeste mensen geen routine. Daarom is het moeilijk om te bepalen waar je allemaal op moet letten en dikwijls wordt je tijdens de bezichtiging afgeleid door andere zaken zoals een vriendelijke hond of een kind die zo graag zijn kamer wil laten zien. Ook de verkoopmakelaar heeft slimme technieken in huis om je aandacht van de minpunten af te leiden. Bijvoorbeeld lang en nadrukkelijk stilstaan bij die prachtig gerenoveerde badkamer, zodat je niet ziet dat alle hang- en sluitwerk aan vervanging toe is en dat een stukje schoorsteen wel heel fraai geschilderd is, waardoor je niet meer ziet dat er een lekkage zit.  

Als je jezelf professioneel wilt laten begeleiden kun je gebruik maken van de diensten van De Koopmakelaar. Samen met jou gaat hij de woning bekijken en kan hij je al direct wijzen op eventuele gebreken, die je anders mogelijk niet zouden opvallen.   

Na de bezichtiging kun je alsnog beslissen opdracht te geven voor een taxatierapport of gebruik maken van de aankoopbemiddeling door De Koopmakelaar.

Het tarief dat je betaald hebt voor de bezichtiging wordt in mindering gebracht op het taxatietarief, dan wel het aankooptarief voor De Koopmakelaar. Zo moet je niet onnodig dubbele kosten maken.

Vrijblijvend contact